Voorjaarscompetitie Algemeen

Voorjaarscompetitie 2020

Deze site bevat informatie over de voorjaarscompetitie van 2020. Informatie is ook te vinden op de website van de KNLTB, ga naar https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/ voor meer uitgebreidere informatie.               

Op  http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/  vind je meer informatie.

Hebben jullie als team of individueel interesse voor deze competitie? Weten jullie nog niet welke vormen van competitie er allemaal zijn? In het plaatje hieronder zie je alle aanbod van de KNLTB.

Heb je afgelopen jaar al competitie gespeeld en wil je met dezelfde team meedoen aan de voorjaarscompetitie? Dan hoeft alleen de teamcaptain zich in te schrijven door een email te sturen naar technischecommissie@tvzuidwest.nl of tczuidwest@gmail.com . De teamcaptain moet wel de namen en bondsnummers van zijn/haar medespelers erbij vermelden. 

Heb je nog geen team en wil je graag meedoen, stuur een mail naar technischecommissie@tvzuidwest.nl of tczuidwest@gmail.com We kunnen niet garanderen dat we een team beschikbaar hebben, maar we zullen ons best doen om een geschikte team te vinden.
 
De deadline voor inschrijving is zondag 5 januari 2020.

Let wel: Het meedoen aan de competitie is niet vrijblijvend. De KNLTB kan boetes opleggen. Wees dus zeker dat je een compleet team kunt samenstellen op de speeldagen en inhaaldagen. Indien er reserves nodig zijn, dien je dit zelf te regelen.

Voor meer info kunt u mailen naar technischecommissie@tvzuidwest.nl of tczuidwest@gmail.com 

Vragen?

logo

E-mail

info@tvzuidwest.nl

Telefoon

+31 71 531 2567

Clubgebouw en banen T.V. Zuid-West

Schubertlaan 133
2324 CR Leiden