Voorjaar Algemeen en Inschrijfformulier

Voorjaarscompetitie 2019

Deze site bevat informatie en inschrijfformulier voor de voorjaarscompetitie van 2019. Informatie is ook te vinden op de website van de KNLTB, ga naar https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/ voor meer uitgebreide informatie.               

SPEELDATA VOORJAARSCOMPETITIE 2019

Op  http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/  vind je meer informatie.

Hebben jullie als team of individueel interesse voor deze competitie? Weten jullie nog niet welke vormen van competitie er allemaal zijn? Op de volgende link aanbod competitievormen 2019. zijn alle competitievormen te vinden

Heb je afgelopen jaar al competitie gespeeld en wil je met dezelfde team meedoen aan de voorjaarscompetitie? Dan hoeft alleen de teamcaptain zich in te schrijven. De teamcaptain moet dan wel de namen en bondsnummers van zijn/haar medespelers bij de opmerkingen zetten. Let op: controleer bij aanbod competitievormen 2019 of je vorige competitievorm nog bestaat!

Heb je nog geen team en wil je graag meedoen, vul het inschrijfformulier in en zet bij opmerkingen dat je op zoek bent naar een team. We proberen dan een team voor je te vinden.
 
Schrijf je in voor dinsdag 1 januari 2019 via een mail naar [email protected].

Let wel: Het meedoen aan de competitie is niet vrijblijvend. De KNLTB kan boetes opleggen. Wees dus zeker dat je een compleet team kunt samenstellen op de speeldagen en inhaaldagen. Indien er reserves nodig zijn, dien je dit zelf te regelen.

 

Voor meer info kunt u mailen naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 531 2567

Clubgebouw en banen T.V. Zuid-West

Schubertlaan 133
2324 CR Leiden