Training

Waarom tennisles?

Alle begin is moeilijk, en dat geldt zeker voor een sport als tennis! Als je goed wilt leren tennissen, is het verstandig om tennislessen te nemen. In een tennisles wordt, onder begeleiding van een ervaren tennisleraar of -lerares, gericht aandacht besteed aan de ontwikkeling van je spel. Daarnaast leer je sneller andere jeugdleden van de vereniging kennen. En daar kun je dan weer vrij mee gaan tennissen. Ook als je meer ervaring hebt en al een behoorlijke bal slaat, blijft tennisles leuk en nuttig!

Tennisschool I'M TENNIS

Op tennisvereniging Zuidwest worden de tennislessen verzorgd door tennisschool I'M TENNIS. De coördinator voor I'M TENNIS op Zuidwest is Miquelle Tonino.
Voor meer informatie, en om in te schrijven, kun je terecht op www.imtennis.nl.
Vragen over de tennisles kun je ook via de site van I'M TENNIS stellen.

Wat is de selectietraining?

Ben jij iemand met  bijzondere aanleg voor tennis én enthousiast? Dan wil de tennisvereniging graag verder helpen. Dat is goed voor jullie en voor ons als vereniging.
In zo'n geval kun je gevraagd worden voor de 'selectietraining'. In deze trainingslessen, die met anderhalf uur langer duren dan een gewone les, krijg je intensievere begeleiding in een vaak kleinere groep.

In de lessen wordt nog meer aandacht aan je technische en competitieve ontwikkelingen besteed.

Wie komt in aanmerking?

Voor de selectietraining wordt je gevraagd. Je kunt je dus niet aanmelden. De selectie wordt in overleg met de trainers, die jullie tenslotte het hele jaar elke week kunnen zien tennissen, en door de jeugdcommissie vastgesteld.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 531 2567

Clubgebouw en banen T.V. Zuid-West

Schubertlaan 133
2324 CR Leiden