U bent hier: Home › Lid worden

Lid worden

Hieronder vindt u overzichtelijk de kosten voor het lidmaatschap. Het tennisjaar loopt van 1 april t/m 31 maart.

Contributie

Kosten

Senior 175,-
Junior t/m 10 jaar
90,-
Junior 11 t/m 17 jaar
100-
Winterlid Senior 110,- (1 oktober t/m 31 maart)
Winterlid Junior t/m 10 jaar
52,50 (1 oktober t/m 31 maart)
Winterlid Junior t/m 17 jaar
57,50 (1 oktober t/m 31 maart)
Eenmalig inschrijfgeld
25,-

U kunt gebruik maken van dit inschrijfformulier.

Betaling gaat jaarlijks via automatische incasso, waarvoor u verplicht een machtiging dient af te geven.

Neem contact op met de ledenadministratie Anja Vasen via  ledenadministratie@tvzuidwest.nl voor nadere informatie.

Bardiensten

Senior jaarleden en senior winterleden moeten verplicht zo'n 4 x per jaar bardienst draaien. Daarvoor betaalt men €50,= (winterleden €25,=) borg. Als de bardiensten zijn uitgevoerd wordt dit bedrag aan het eind van het seizoen teruggestort. 
Er is ook een mogelijkheid om de bardiensten af te kopen tegen een bedrag van €62,50 (winterleden €31,25).

Tennisles

Alle leden kunnen tennistraining volgen. Op dit moment verzorgt I'M TENNIS dit. Hiervoor moet apart lesgeld worden betaald aan de tennisschool. Tennisvereniging Zuid-West stelt alleen de banen ter beschikking. Voor inlichtingen over tennistraining en het inschrijfformulier ga naar de website van I'M TENNIS.

Voor alle duidelijkheid: U moet eerst lid zijn van tennisvereniging Zuid-West, voordat u tennisles kunt nemen. U betaalt dus voor het lidmaatschap van de tennisvereniging én voor de tennislessen.

Andere activiteiten en informatie

De tennisvereniging verzorgt vele gezellige activiteiten. Op vrijdagavond is er elke week 'rackettrekken'. Op een ontspannen manier speel je dan steeds met en tegen andere tennisliefhebbers. Dit is een ideale manier om vele andere mensen van de vereniging te leren kennen. Zie voor een volledig overzicht de activiteitenkalender.

Opzeggen van het lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan middels een brief aan de ledenadministrateur of door een mail te sturen naar de ledenadministratie.
Let op! Er geldt een opzegtermijn van 3 maanden voor het opzeggen van een lidmaatschap. Dit betekent voor een jaarlid dat er voor 1 januari moet worden opgezegd! Winterleden moeten voor 1 juli hun lidmaatschap opzeggen.


Ogenblik a.u.b. ...