Over T.V. Zuid-West

Over onze vereniging

Welkom bij Tennisvereniging Zuid-West.

De tennisvereniging Zuid-West is opgericht in 1986 en bevindt zich aan de Schubertlaan in Leiden. Ze heeft de beschikking over 6 all-weatherbanen inclusief verlichting, zodat er ook 's avonds tot 23.00 uur een balletje geslagen kan worden. De tennisvereniging is het hele jaar open. Interesse om jaar- of winterlid te worden? Kijk hier voor het aanmeldingsformulier.

Kosten Lidmaatschap:

Jaarlidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart

Senior: € 180,-

Junior t/m 10: € 92,50

Junior t/m 17: € 102,50

Winterlidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 31 maart senior: € 115,-

Junior t/m 10: € 55,-

Junior t/m 17: € 60,-

De vereniging is aangesloten bij de KNLTB. Hierdoor is men als jaarlid van de vereniging automatisch ook lid van de KNLTB en kan men gebruik maken van alle faciliteiten welke door deze bond gegeven worden. Dat betekent o.a. dat men zich in kan schrijven voor de bonds- en districtcompetitie of voor de recreatiecompetitie. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan KNLTB-toernooien welke georganiseerd worden door andere verenigingen.

Winterleden worden niet aangemeld als lid bij de KNLTB.

De vereniging houdt in augustus haar jaarlijks terugkerend Open Toernooi.

Veel vrijblijvender van aard, maar daarom niet minder plezierig is het rackettrekken. Op de vrijdagavond zijn alle senioren daarvoor van harte uitgenodigd.

Om het spel op een steeds hoger peil te krijgen worden er trainingen gegeven. Dat kan zowel 's morgens, 's middags als 's avonds voor zowel de jeugd- als de seniorleden. Daarvoor betaalt men als lid alleen de lessen en geen baanhuur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 531 2567

Clubgebouw en banen T.V. Zuid-West

Schubertlaan 133
2324 CR Leiden