Najaarscompetitie

Deze site bevat informatie over de najaarscompetitie. De najaarscompetitie begint in september en loopt tot en met eind oktober en bevat 7 speeldagen.  In het tabel hieronder vind je het najaarscompetitie aanbod in onze regio Leiden. Meer informatie is ook te vinden op https://knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/.

In de tabel hieronder zijn de speeldagen weergeven.

Heb je afgelopen jaren al competitie gespeeld en wil je met dezelfde team meedoen aan de najaarscompetitie? Meld je aan bij je teamcaptain. De teamcaptain moet een lijst met namen en bondsnummers van zijn/haar medespelers naar [email protected] sturen. Vergeet niet de competitievorm/categorie erbij te melden waarin jullie willen spelen.   Heb je nog geen team, stuur een mail naar [email protected] en we zullen kijken of we een team voor jou kunnen vinden. De deadline van inschrijving is woensdag 26 juni 2019.

Let welHet meedoen aan de competitie is niet vrijblijvend. De KNLTB kan boetes opleggen. Wees dus zeker dat je een compleet team kunt samenstellen op de speeldagen en inhaaldagen. Indien er reserves nodig zijn, dien je dit zelf te regelen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 531 2567

Clubgebouw en banen T.V. Zuid-West

Schubertlaan 133
2324 CR Leiden